Despre noi

MD TRADE CONCEPT SRL a fost înființată în anul 2016, fiind o companie tânără, în creștere, specializată pe comercializarea sistemelor de asamblare a sticlei.

Noile tendințe arhitecturale pun în evidență amenajările cu sticlă combinate cu elemente metalice. MD TRADE CONCEPT oferă un spectru larg de accesorii inox și profile aluminiu pentru realizarea construcțiilor din sticlă de orice complexitate.

Aplicații rezidențiale sau comerciale: cabine de duș, uși batante, cu toc de aluminiu, glisante cu prindere de perete sau sticlă; compartimentări pentru separarea birourilor; pereți mobili, închideri pentru balcoane și terase; copertine; balustrade cu prindere în puncte, cleme, montanți verticali.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a fi un partener de încredere pentru toate companile care activează în domeniul amenajărilor interioare, tâmplăriei si al sistemelor din sticlă, oferind cele mai calitative si inovative produse, mereu adaptate tendințelor. ( sau trendurilor)

De asemenea, dorim să sprijinim dezvoltarea tuturor companiilor care activează în domeniul construcțiilor din sticlă, să identificăm nevoile lor și să le ajutăm să își atingă potențialul maxim, oferind produse și servicii de calitate superioară la un preț accesibil.

Viziune

Viziunea noastră este să ne remarcăm semnificativ prin profesionalism și calitatea produselor si serviciilor, astfel devenind una dintre cele mai cunoscute companii de distribuție de accesorii și profile pentru construcții din sticlă, atât la nivel național, cât și european.

Adaptabilitate

Deoarece oricând pot apărea situații imprevizibile, echipa noastră este pregatită să facă față oricarei provocări apărute și să găsească soluția potrivită pentru dvs.

Atenția la detalii

Pentru că detaliile fac de cele mai multe ori diferența, echipa noastră este instruită să acorde deosebită atenție acestora.

Integritate

Echipa noastră este formată din profesioniști pregătiți să acționeze constant conform nevoilor si cerințelor dvs. și să vă ofere întotdeauna cele mai bune soluții.

Inovație constantă

Compania noastră este mereu în căutare de cele mai noi soluții și produse, fiind tot timpul informată despre noile tendințe/ trenduri internaționale.

whatsapp
Produse